Kida on parin päivän ajan oksennellut vaikka onkin muuten oma pirteä itsensä. Sunnuntaiaamuna eli toissapäivänä Kida jätti ensimmäistä kertaa osan ruoastaan syömättä. Oikeastaan se oli aika väsähtäneen oloinen koko aamupäivän, mutta ajattelin sen johtuvan vain siitä, että Kidan kaveri Minni oli ollut täällä edellisenä päivänä ja pennut olivat leikkineet melkein koko päivän. Päätin kuitenkin lähteä iltapäivällä vesikoiratreffeille (kamera jäi kotiin, joten kuvia ei tällä kertaa ole), eikä Kida siellä ollut mitenkään erityisen väsyneen oloinen. Kotiin tultuamme se söikin päiväruoan hyvällä ruokahalulla.

Sunnuntain iltaruoasta lähtien se kuitenkin oksensi kaiken syömänsä pois, vaikka se muuten olikin kaikin puolin terveen oloinen. Kida ei syönyt niin innokkaasti kuin yleensä, mutta ei sitä kuitenkaan tarvinnut houkutellakaan syömään. Kun Kida ei ollut vuorokauteen syönyt mitään, mikä olisi pysynyt sisällä, annoin sille riisiä, ja sitä se ei enää oksentanut pois. Nyt se on sitten syönyt riisistä, kalasta ja raejuustosta tehtyä sekoitusta, jonka pitäisi kuulemma rauhoittaa vatsaa. Tänään aamulla se vielä oksensi ennen syömistä, mutta sen jälkeen kaikki ateriat ovat pysyneet sisällä, ja kohta kokeillaan riisi-kalasekoituksen kanssa taas kuivamuonanappuloitakin.

Kida täytti tänään 12 viikkoa, joten sen voisi jo viedä rokotettavaksi. Odotan kuitenkin, että se ensin paranee kunnolla, vaikka eläinlääkärikäynti sitten viivästyisikin muutamalla päivällä.

Laitetaanpa yksi kuvakin, ettei blogi kävisi liian tekstipainotteiseksi:

1107751.jpg
Yksi Kidan suosikkinukkumispaikoista on tietokonepöytäni nurkassa; sieltä näkee koko huoneen ja osan muuta asuntoa, se on mukavasti suojassa ja mikä parasta, emäntä ei karkaa tietokoneen luota minnekään.