Kida oli jo kerran aiemmin päässyt leikkimään tässä lähellä asuvan kääpiövillakoira Tuikun kanssa, ja tänään Tuikku tuli omistajineen käymään meillä. Tänään satoikin koko illan, joten olisi ollut tosi hyvä, että koirat olisivat saaneet yhdessä purkaa energiaa. Tuikku kuitenkin jostain syystä melko pian huolestui innokkaasta pennusta niin, ettei leikistä lopulta tullutkaan mitään  -  todella harmillista, sillä Tuikku on erittäin mukava koira ja olisi kiva että koirat voisivat leikkiä keskenään. Pitää vielä kokeilla uudelleen joku päivä, jos pentu ei vaikuttaisikaan niin huolestuttavalta asialta Tuikun mielestä, sillä pari päivää sitten ne kuitenkin leikkivät hyvin yhdessä.

Kida sai Tuikun porukalta vielä vauvalahjankin, joka avattiin vieraiden lähdön jälkeen. Kun irrotin paketista yhden teipin, Kida hämmästyi ääntä ja oli hieman epäluuloinen pakettia kohtaan. Jätin sitten paketin lattialle, jotta Kida saisi rauhassa tutustua siihen, mutta se oli Kidan mielestä vielä niin epäilyttävä, että sille piti muutaman kerran haukahtaakin. Tähän mennessä olin kuullut Kidan haukkuvan vain sen kutsuessa Gamua leikkimään. Onneksi pennulla oli juuri ruoka-aika tulossa, ja niin saatoin laittaa ruokakupin puolen metrin päähän paketista niin että Kidan oli pakko tulla lähemmäs ihmetystä aiheuttanutta pakettia. Ruokailun aikana paketti ei häirinnytkään, ja pääsin lopulta avaamaan sen kokonaan.

Paketista paljastui aivan ihana ihmislapsille tarkoitettu mutta koirillekin yhtä hyvin sopiva Möhköfantti-pehmolelu. Kida innostuikin uudesta lelusta, joka on juuri sopivan kokoinen ja kevyt pienelle pennulle. Nyt taisi pehmolelukäärme menettää asemansa lempileluna...

1049089.jpg
Kidan lahja oli nätisti paketoitu lahjapaperiin.

1049091.jpg
"Näin ison norsun kanssa mä jouduin painimaan!"

1049097.jpg
Kun alkaa väsyttää, Möhkis sopii vielä hyvin tyynyksikin.

Kiitos vielä Tuikulle ja Venlalle ihanasta lelusta!