Nyt sain laitettua koneelle jouluna otetut valokuvat. Uudenvuoden vietto on jo kovasti käynnissä ja rakettien pauketta kuuluu, mutta Kida näyttää nukkuvan sikeästi eikä ihmettele melua ollenkaan. Hyvää uutta vuotta 2008!

Jouluna tein tähtitorttuja ja annoin koirille pakastetaikinalevyjen pahvilaatikon, jonka sisälle olin laittanut pari makupalaa. Kuten kuvasta näkyy, Gamu on alkanut sietää Kidaa jo hyvin. Kidan tullessa liian lähelle puruluita Gamu kyllä esittelee hammasrivistöään, mutta pahvilaatikko ei taida olla vahtimisen arvoinen.

1173439.jpg
Kaverukset tutkivat yhdessä, mitä laatikosta löytyy.

1173462.jpg
Gamu innostuu repimään laatikkoa, vaikka sisällä olleet makupalat onkin jo syöty. Kida ihmettelee ison kaverin tekemisiä.

1173447.jpg
Gamu: "Katsokaa nyt, miten paljon tuo kamala pentu on sotkenut! Ei me aikuiset koirat ikinä tehtäisi mitään tuollaista."

Koirat saivat tietenkin joululahjojakin:

1173474.jpg
Kida sai ison jääkarhupehmolelun, jonka tassu tosin hieman repesi ja odottaa korjausta. Kida on saanut paria muutakin pehmolelua vähän hajalle eli pennun leikeistä alkaa selvästi tulla rajumpia.

1173476.jpg
Gamu sai lahjaksi ison luun ja näytti hetken kuluttua jo vähän epätoivoiselta. Isona koirana se on tottunut siihen, että normaalikokoiset puruluut saa syötyä hetkessä, mutta tätä luuta joutui kaluamaan monta päivää.

1173490.jpg
Kida auttaa luun syömisessä.