Niin vain hujahti syyskuu, ja taas muutettiin. Tällä kertaa jätettiin hyvästit soluasumiselle ja vuokrattiin ihan oma yksiö. Solussa ehdin asua Kidan kanssa kolme viikkoa, ja yksiössä ollaan nyt asuttu kuukausi.

1961951.jpg
Muuttotunnelmissa.

Olin kuvitellut, että muutto rauhalliseen kerrostaloasuntoon olisi ollut Kidalle helpompaa kuin muuttaminen soluun, mutta olinkin väärässä. Opiskelija-asuntolassa Kidalta meni muutama päivä tottua siihen, että ääniä kuului koko ajan joka suunnalta, mutta äänien katoamiseen tottuminen uudessa asunnossa kesti melkein viikon. Kaipa rapusta kuului ääniä niin harvoin, ettei ollut iso vaiva ilmoittaa jokaisesta liikkujasta. Myös postin ja ilmaisjakelun tulo suoraan ovesta eteiseen oli aluksi aika jännittävä juttu pienelle koiralle, mutta nyt Kida on toki jo tottunut siihenkin.

Täällä Kouvolassa ollaan nyt käyty kerran viikossa tokoilemassa ja pari kertaa jopa näyttelytreeneissä, kun mitään muuta koulutusta ei oikein ole tarjolla. Kouvolan seudun seurakoirakerho järjestää kuulemma agilityn alkeiskurssin keväällä 2009.

1961970.jpg
Koirapolulla.

1961965.jpg
Kouvolassa voi nähdä jopa pieniä, pörröisiä lehmiä laiduntamassa metsässä.

1961960.jpg